top of page
TUFFIE'S KEUKENTAFELSESSIES

DATA

05-04-2018

26-04-2018

17-05-2018

31-05-2018

14-06-2018

 

 

 

Donderdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur.

Plaats: Amsterdam.

Prijs: € 100 ex btw, inclusief door Tuffie eigenhandig klaargemaakte bourgondische biologische lunch. Tot 13.45 uur.

Aan Tuffie's keukentafel in Zeeburg werken we met maximaal 4 voice-overs aan jouw eigen teksten, die je al opgenomen hebt en waar je niet helemaal tevreden over was ( of je klant niet ) of een tekst die je nog moet aanleveren en waar je onzeker over bent of vragen over hebt. Het niveau is van pas beginnend tot zeer ervaren en een keukentafelsessie heeft het karakter van een intervisie/supervisiegroep, waarin Tuffie de rol van facilitator op zich neemt.

We focussen op het vergroten van onze professionele skills en hoe we het beste uit onszelf en een tekst kunnen halen.

Een keukentafelsessie is eigenlijk het nabootsen van een voice-oversessie, zoals dit vroeger altijd ging en nu gaat in een externe studio met aanwezigheid van de klant, de regisseur, de tekstschrijver en de technicus. Vanuit deze invalshoeken activeren we onze 'innerlijke regisseur', iets wat je nodig hebt als je werk voor het grootste gedeelte in je home studio plaatsvindt. uit home studio bestaat.

Omdat Tuffie ook al jaren actief is als 'spiritueel reader' kijkt ze naar het grotere geheel en zoekt ze altijd het perspectief waarin jouw talent, wat dat ook is, het beste kan floreren.

Na een dagdeel intensief met elkaar gewerkt te hebben en inspiratie op te hebben gedaan leeft Tuffie zich uit op haar hobby: Mensen bourgondische biologische lekkernijen voorschotelen. Zo kunnen we nog even gezamenlijk en gezellig napraten over alles wat met ons vak te maken heeft.

bottom of page