top of page
PRIVE COACHING

PRIVE COACHING

Als je heel gericht wilt werken aan specifieke leerdoelen is privé coaching intensiever dan een groepsles.

We focussen precies op datgene wat jij nodig hebt, waardoor je in relatief korte tijd je skills kunt vergroten en uitbreiden. In een privé sessie analyseren we je werk en werken aan jouw (demo)teksten.

Deze worden meteen in de professionele homestudio opgenomen. 

 

Prijs: € 250 ex btw voor 1,5 uur. aanmelden in plaats van aanvragen of misschien interesse.

 

PERSONAL VOICE DIRECTING

 

* IN DE STUDIO OP LOCATIE

Studio's die voor grote klanten werken zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Helaas is niet iedereen met talent en een mooie stem al klaar om het werkveld in te gaan. Het werken met deze stemmen kost vaak teveel tijd en geeft te weinig resultaat, waardoor je als stem niet meer wordt terug gevraagd. Met een personal coach naast je, krijg je net die aanwijzingen erbij waardoor je veel sneller regie-aanwijzingen kunt oppikken en verwerken, waardoor je veel sneller een professioneel resultaat krijgt.

Prijs: In overleg. Indicatie: 25 % van de opdrachtfee.

 

 

* IN DE HOME STUDIO

Als je je jezelf wilt verbeteren of zeker wilt weten of je kwaliteit aflevert, kan het een goede investering zijn om een regisseur naast je te hebben die het beste uit jou en je tekst haalt. Zo vergroot je je zelfvertrouwen en weet je zeker dat de audio die je naar je klant stuurt de juiste kwaliteit heeft.

Prijs: In overleg. Indicatie: 50% van de opdrachtfee.

bottom of page